Beach Pull vrijdag 7 juli
De kop is eraf. Met een fantastisch publiek aan beide tribunezijden in de Intertechno Arena streden de deelnemers in de avondzon op het wedstrijdtoneel. Kijk hier naar de uitslagen.

De zon is al wat uurtjes onder en zien we net als u graag morgen weer terug.
Beach Pull zaterdag 8 juli
Ruim tienduizend bezoekers waren getuige van de Puttense truck- en tractorpullingwedstrijd. De brullende motoren op de banen waren uiteraard van de partij, maar met een compleet pakket rondom de wedstrijd wist de organisatie met honderden vrijwilligers een dijk van een evenement te presenteren.

Puttense trots
De Beachpull is voor de Puttense teams natuurlijk dé thuiswedstrijd. Het moment om het thuispubliek te trakteren op successen. Twee Puttense teams mochten uiteindelijk het podium betreden. Op de vrijdagavond behaalde Henri van Roselaar met de sterke Ford genaamd Blue Force een knappe 1e plaats in de 4,5 Sport Klasse. Op de zaterdag mocht Henk Koopman de prijs voor de 3e plaats in ontvangst nemen. Een mooie prestatie voor het Eurol Bandit Team.

Benieuwd naar alle eindresultaten? Bekijk hier de wedstrijduitslagen van zaterdag en bekijk de foto's op www.facebook.com/beachpull.

Wie geeft er over twee weken 'gas op die krukas!' op de Beachpull?

De startlijsten van vrijdag en zaterdag zijn bekend. Kijk snel wie er aan de start verschijnen en de sportieve strijd met elkaar aan gaan in de Inter-Techno Arena van de Total Agri Beachpull.

Wees erbij en moedig de deelnemers live vanaf de tribune aan.

Startlijsten deelnemers bekend 2017

Additional information