Nieuws

Begin dit jaar werd heeft Total Agri, dat inmiddels bekend is onder de naam Total Energies, ons laten weten dat zij stoppen met het hoofdsponsorschap van de Beachpull. Dit omdat de sponsoring van ons evenement niet past in de toekomstvisie van Total Energies. Hoewel wij dit erg jammer vinden, begrijpen wij hun keuze. Via deze weg willen wij Total hartelijk danken voor alle jaren dat wij hun naam aan ons evenement mochten verbinden en de prettige samenwerking. Wij zijn trots dat we samen met Total het evenement hebben kunnen uitbouwen naar hetgeen er nu staat.

Wij zijn op zoek gegaan naar een nieuwe naamsponsor, waarmee wij een samenwerking voor langere termijn aan konden gaan. Deze naamsponsor hebben wij gevonden in het Puttense bedrijf Ultra-Lite.

Na een aantal prettige gesprekken is besloten dat de nieuwe naam van Beachpull vanaf dit jaar Ultra-Lite Beachpull zal zijn. Ultra-Lite is een organisatie wat handelt in nieuwe en gebruikte aanhangwagens, BE-trekkers en opleggers. Ook verzorgen zij de opbouw van BE-voertuigen, bijvoorbeeld met een op maat gemaakte laadbak of kraan.

 Wij zijn Ard van de Steeg, de man achter Ultra-Lite, zeer erkentelijk voor deze samenwerking. Ultra-Lite is geen onbekende voor ons, want het bedrijf is al jarenlang een gewaardeerde sponsor. Er wordt voornamelijk materieel geleverd door het bedrijf en dat wordt nu verder uitgebreid.