Sponsoring
Het bestuur van Stichting Beachpull Putten zorgt samen met ruim 200 (!) vrijwilligers voor een compleet en professioneel programma. De ondersteuning van trouwe en enthousiaste sponsoren is hierin cruciaal. Wilt u uw bedrijf graag promoten op een uniek nationaal én internationaal evenement waar jong en oud aanwezig is? Dan gaan wij graag met u om tafel voor een passend voorstel met als uitkomst een win-win-situatie voor beide partijen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te profileren op onze wedstrijd:

  • Op en rondom het terrein is er ruimte voor (bedrijfs)vlaggen.
  • Er is ongeveer 300 meter ruimte beschikbaar voor reclameborden (hoogte maximaal 1 meter) die binnen de hekken, die de kleibanen omringen, geplaatst worden. De bezoekers hebben daar goed zicht op aangezien de tractoren langs de boording rijden.
  • Een maand voor het evenement komt onze eigen Beachpull krant (ca. 48 pagina's op A3 formaat in full colour) uit in een oplage van 50.000 exemplaren. Naast een grote hoeveelheid informatie over het evenement is er in deze krant ruimte voor uw advertentie.
  • Tijdens de wedstrijd worden, per gereden klasse, bekers uitgereikt. De mogelijkheid bestaat om één (of meerdere) klasse(s) te voorzien van bokalen met uw bedrijfsnaam of logo.
  • Tijdens de wedstrijd kan uw logo op een digitale bermdrip in een roll-over worden gedraaid.
  • Tijdens de wedstrijd kunt u uw bedrijf laten profileren met een logo of promotiefilm op een groot TV scherm.
  • De organisatie zal op zaterdag een VIP accommodatie inrichten (inclusief VIP-tribune), waar u met uw genodigden van harte welkom bent voor een hapje en een drankje. We streven naar een vorm welke past in de sfeer van de wedstrijd. Voor de volledigheid: om de juiste kwaliteit te kunnen garanderen, is het aantal VIP-kaarten beperkt!

Heeft u interesse in sponsoring, heeft u andere suggesties of speciale wensen? Neem dan contact op met Tiemen Doppenberg. (tdoppenberg@beachpull.nl)