Welkom

Beachpull, een truck- en tractorpullingwedstrijd van wereldformaat in Putten

De Ijzer en Schroot Beachpull is een jaarlijks terugkerend evenement en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nederland én Europa. Een bijzonder event dat een plaats in uw en jouw agenda meer dan waard is.

Tractorpulling
In de arena van de Beachpull verschijnen zowel Nederlandse als Europese topteams aan de start. Truck-en Tractorpulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aan gaan. Binnen de NTTO (de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie) rijden de trucks en tractoren in verschillende klassen met indelingen naar gewicht en vermogen.

Full Pull
Het doel van de wedstrijd is om de sleepwagen over een zo ver mogelijke afstand te verplaatsen. Weten de deelnemers het voor elkaar krijgen om hun machine over de honderdmeterlijn te krijgen? Dan klinkt het welbekende 'HIEPERDEPIEPERDEPIEP' over de banen en ontstaat er een gejuich vanaf de tribunes.

Complete beleving
Spektakel, vermaak en samenhorigheid is hetgeen u van de Beach Pull kunt verwachten. Neem plaats op de tribunes en geniet van de strijd tussen de deelnemers op onze twee kleibanen. Naast het sportieve aspect zijn er diverse activiteiten naast de baan en voor de kids is er een speciaal kinderdorp. Jong en oud komt tijdens dit weekend ogen tekort. Een beleving die u niet wilt missen.

U bent gewaarschuwd.. een bezoek aan een wedstrijd van deze ultieme vorm van motorsport kan een verslavende werking hebben. Duizenden bezoekers gingen u al voor. Bent u de volgende keer ook van de partij?

Wij zien u graag bij de volgende editie van de Ijzer en Schroot Beachpull
Data: 12 & 13 juli 2024
Locatie: evenemententerrein Nulde / Horst in Putten
Adres: Strandboulevard, 3882 RN Putten